hai koe

.

koeien in de wei
zeggen mij loeiend gedag
dus zeg ik hai koe

Reacties (3) | 10/09/2018
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Heeeeel leuk Maatje!
  Groetjes, Enny
 2. Gezellig deze koeien in de frisgroene wei.
  Ik zeg ook: 'Hai koe'.

  Leuk bedacht Maatje.
  Een fijne dinsdag toegewenst.
  Hartelijk liefs,
 3. Ja, ik zie en hoor het Maatje :)

  Mooi.
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: maatje pol

Waarschijnlijk was ik een dichter zodra ik woorden leerde kennen, alleen wist ik het niet. Werd al heel jong geraakt door bepaalde gedichten. Op 11-jarige leeftijd droeg ik op een schoolavond: Denkend aan Holland van Marsman voor. Moet je nu eens om komen. Maakte vaak korte gedichtjes die in de loop der jaren verdwenen, verscheurd en in ieder geval vergeten zijn. Heb wel regelmatig cabaretjes gemaakt voor allerlei gelegenheden. Tot ik een jaar of 15 geleden een dichter tegenkwam, die een lezing hield in een boekwinkel in onze stad. Hij werd mijn poëzieleraar, het geleerde probeer ik te gebruiken en weer door te geven door lezingen, workshops en het lezen van eigen gedichten op uitnodiging of op open podia. Inmiddels heb ik enkele bundels uitgegeven in eigen beheer en heb nu zelf twee “leerlingen”. Misschien dat ik daardoor bij de Dichterskring wel eens wat “belerend” overkom. Maar ik denk dat je meer hebt aan opbouwende kritiek dan alleen maar “wat mooi” voor een gedicht waar zo een paar taalfouten uit te halen zijn.

Toon alle gedichten

Favorieten van maatje pol

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

maatje pol is favoriet bij