Erfenis

Konijnenoren,
wit met roze, om precies te zijn
Of is het een angsthaas
voortgekomen uit familiaire lijn

Geremd en verstijfd
met angst en beven
Geen ene moeite door
in dezelfde staat gebleven

Overgeƫrfde vrees voor het leven
met de geestesdood als gevolg

Reacties (0) | 07/03/2018
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: Silvana

Ooit ben ik begonnen met dichten omdat ik er mijn emoties en innerlijke belevingswereld veel kernachtiger en rakend mee kon beschrijven. En zo kwam ik onder het pseudoniem Transsilvania op het toenmalige dichttalent van de NCRV. Het was heel fijn, inspirerend en leerzaam om onder andere dichters te zijn.
Mijn gedichten zijn inmiddels veranderd omdat ik me meer in harmonie voel met mezelf. Maar ik heb nog steeds de behoefte aan dat onderlinge contact met- en feedback van mededichters. Fijn om hier te lezen en te leren!
Ik maak ook beeldend kunstzinnig werk. Als het bij het gedicht past vind ik het leuk om daar af en toe wat bij te plaatsen.
Liefs, Silvana

Toon alle gedichten

Favorieten van Silvana

  • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

Silvana is favoriet bij