Olympische spelen

Als met een bezem vegen
ook al sport wordt
dan vind ik dat ik
wel gekort word
ik ben veegkampioen
moet dagelijks dat doen
dus heb ik me verstout
en ga straks op voor goud
geen mens houdt me tegen

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Maatje,

  met de bezem je vege lijf redden.
  Een bijzondere sport.
  Mooi gedicht over de Olympische spelen.

  groet,
 2. Bij het vegen blijf je ook in een goede conditie!
  Misschien wordt het 'eens' een nieuw wedstrijdonderdeel, hihi!

  Leuk geschreven Maartje,
  Hartelijk liefs,
 3. Vegen is topsport Maatje:)
 4. Een leuk gedicht over een prachtig evenement met bijzondere sporten, Maatje.

  Misschien zien we jou met je bezem op de volgende Olympische Spelen terug. Doe je best, zou ik zeggen.

  Groet,
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: maatje pol

Ik ben geboren in Rotterdam en woon al het grootste deel van mijn leven in het mooie Zeeland, tegenwoordig in Heinkenszand. Hoewel ik altijd al veel met taal en gedichten bezig ben geweest is pas op wat latere leeftijd de tijd en zin gekomen om me meer op poëzie te storten, mede door het volgen van workshops en het bezoeken van poëzieclubs. Dit heeft geresulteerd in het uitgeven van enkele bundels in eigen beheer, het geven van lezingen over poëzie en het lezen van eigen gedichten bij leesclubs, verenigingen en soms op open podia. Hoewel het maken van light verse me heel erg aanspreekt, ook omdat dit zeer geschikt is als podiumpoëzie, maak ik ook totaal andere gedichten. Voorbeelden hiervan hoop ik regelmatig op deze site te zetten.

Toon alle gedichten

Favorieten van maatje pol

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

maatje pol is favoriet bij