Zoetje

Een koosnaam, die jij wel bliefde
maar jij bent naar die ander gegaan
waarmee jij mij zeer griefde

De liefde komt, vindt zijn neergaan
zodra men een ander lief treft
die rijker is en beter keft

šŸ˜˜

Reacties (1) | 15/12/2017
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Soet soet

  'N Troeteldienaam, waarvan jy lief is
  maar jy het na iemand anders gegaan
  waarmee jy my baie griefde

  Liefde kom, vind sy afname
  sodra jy 'n ander persoon ontmoet
  Dit is ryker en beter blaf
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: Stanislaus Jaworski

Ik geef Tai Chi in Belgiƫ en Nederland aan ouderen. Ik ben lid van een filocafƩ en probeer de energiestromen in een mens te optimaliseren. Ik doe vrijwilligers-werk voor senioren, een combinatie van gesprekstherapie, massage-technieken en adviezen over een gezonde levensstijl. Het voorlezen van gedichten, verhalen en het zingen van liedjes dragen hieraan bij. Met kruiden uit de keuken en de Nederlandse kruidenleer ondersteun ik genezingsprocessen.

Daarnaast begeleid ik in Nederland een aantal dagen in de week mijn 96-jarige moeder, die heel slechtziend en zeer doof kan zijn.

In Den Engel heb ik tot februari 2017 samen met Marjon van der Vegt een gedichtencafƩ te 's-Gravenhage met de naam Dichter Bij Den Engel (DBDE) gepresenteerd.

Via gedichten.nl heb ik een bundel laten verschijnen met de titel "Tonen van geleidelijkheid", waarin liefde, verlangen en verlies, de stem van de liefdesgodin laten horen.
In 2000 verscheen de tweetalige bundel A poem a day = Een gedicht per dag in eigen beheer. In 2005 een tweetalige co-produktie Octember in Manhattan (poƫzie en foto's) bij Bright-Light Publishers in samenwerking met Willem Hoogduin.

Toon alle gedichten

Favorieten van Stanislaus Jaworski

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

Stanislaus Jaworski is favoriet bij