winterbomen

de winterbomen
kantklossen met Brugse zwier
in witte grijzen

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Om in te lijsten... heel graag bewaard ook!

  Groetjes,
 2. het lijken toch net kantranden en dan komt dat beeld vanzelf

  groet,
 3. Prachtige haiku. Kantklossen geweldig gevonden.
 4. Heerlijk Maatje deze haiku!
  Fraai ook jouw foto hierbij!

  Vandaag een aangename dinsdag toegewenst.
  Hartelijk liefs,
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: maatje pol

Ik ben geboren in Rotterdam en woon al het grootste deel van mijn leven in het mooie Zeeland, tegenwoordig in Heinkenszand. Hoewel ik altijd al veel met taal en gedichten bezig ben geweest is pas op wat latere leeftijd de tijd en zin gekomen om me meer op poëzie te storten, mede door het volgen van workshops en het bezoeken van poëzieclubs. Dit heeft geresulteerd in het uitgeven van enkele bundels in eigen beheer, het geven van lezingen over poëzie en het lezen van eigen gedichten bij leesclubs, verenigingen en soms op open podia. Hoewel het maken van light verse me heel erg aanspreekt, ook omdat dit zeer geschikt is als podiumpoëzie, maak ik ook totaal andere gedichten. Voorbeelden hiervan hoop ik regelmatig op deze site te zetten.

Toon alle gedichten

Favorieten van maatje pol

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

maatje pol is favoriet bij