Rio de Janeiro

Ik zing even met hun mee
tweede stem met Elis Regina
in het muziekpatroon van Tooth
Aquarela Do Brasil op mondharmonika

Samen werden zij 130 en ik
ben onderweg naar onsterfelijkheid
zij wonen immers in mijn hart
zo vergaan de seconden van de tijd

Reacties (1) | 07/09/2017
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. RIO DE JANEIRO

  Ek sal 'n rukkie saam met hulle sing
  tweede stem met Elis Regina
  in die musiek van tand
  Aquarela Do Brasil op mondharmonika
  Saam het hulle 130 en ek geword
  Ek is op pad na onsterflikheid
  hulle leef in my hart
  so die sekondes van die tyd is verlore
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: Stanislaus Jaworski

Ik geef Tai Chi in België en Nederland aan ouderen. Ik ben lid van een filocafé en probeer de energiestromen in een mens te optimaliseren. Ik doe vrijwilligers-werk voor senioren, een combinatie van gesprekstherapie, massage-technieken en adviezen over een gezonde levensstijl. Het voorlezen van gedichten, verhalen en het zingen van liedjes dragen hieraan bij. Met kruiden uit de keuken en de Nederlandse kruidenleer ondersteun ik genezingsprocessen.

Daarnaast begeleid ik in Nederland een aantal dagen in de week mijn 96-jarige moeder, die heel slechtziend en zeer doof kan zijn.

In Den Engel heb ik tot februari 2017 samen met Marjon van der Vegt een gedichtencafé te 's-Gravenhage met de naam Dichter Bij Den Engel (DBDE) gepresenteerd.

Via gedichten.nl heb ik een bundel laten verschijnen met de titel "Tonen van geleidelijkheid", waarin liefde, verlangen en verlies, de stem van de liefdesgodin laten horen.
In 2000 verscheen de tweetalige bundel A poem a day = Een gedicht per dag in eigen beheer. In 2005 een tweetalige co-produktie Octember in Manhattan (poëzie en foto's) bij Bright-Light Publishers in samenwerking met Willem Hoogduin.

Toon alle gedichten

Favorieten van Stanislaus Jaworski

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

Stanislaus Jaworski is favoriet bij