nagellak

tien roze nagels aan
de vingers van mijn man
ik glimlach

bij de herinnering

een kleine jongen
lakt voor levenslust, in
miljoenen gebaren

lieve Tijn
jij zult onvergetelijk zijn
en ik

zal deze herinnering
bewaren

switi lobi

Reacties (10) | 07/07/2017
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. switi,

  mooi deze speciale herinnering, mens neergezet.

  hartelijke groet,
 2. Switi,

  teer dicht.

  Mooi neergezet.

  Groet uit het,
 3. ja soms is leven niet te begrijpen...........
  alleen een gegeven dat het zo is.
 4. Een herinnering die je koestert. Mooi.

  Ik zou voor 'lakt levenslust' gaan en 'voor' weglaten, maar het is maar een persoonlijke suggestie.

  Groetjes
  • Dank je wel, lea.

   Ik snap het lea want ik had het inderdaad zelf eerst ook zonder dat woordje gedacht, maar worstelde toen met het feit dat Tijn zijn actie niet voor zichzelf gehouden heeft... Ik kan en wil daar niet aan voorbijgaan.

   Groetjes,
 5. ook jij hebt Tijn een beetje vereeuwigd
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij