Tempus fugit semper

Gitaarmuziek en een lied
een spel met woorden
Ouder geworden zeker
wijzer blijft een vraag

We willen nog steeds
samenkomen en laten horen
waar een schoen wringt
tijd bijt in onze kloten

Reacties (1) | 04/03/2017
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Tempus fugit semper

  Kitaarmusiek en 'n liedjie
  'n spel met woorde
  Ouer word sekerheid
  wyser bly 'n vraag

  Ons wil nog steeds
  Kom saam en laat hulle hoor
  waar 'n skoen knyp
  die tyd byt in daardie testes
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: Stanislaus Jaworski

Ik geef Tai Chi in België en Nederland aan ouderen. Ik ben lid van een filocafé en probeer de energiestromen in een mens te optimaliseren. Ik doe vrijwilligers-werk voor senioren, een combinatie van gesprekstherapie, massage-technieken en adviezen over een gezonde levensstijl. Het voorlezen van gedichten, verhalen en het zingen van liedjes dragen hieraan bij. Met kruiden uit de keuken en de Nederlandse kruidenleer ondersteun ik genezingsprocessen.

Daarnaast begeleid ik in Nederland een aantal dagen in de week mijn 96-jarige moeder, die heel slechtziend en zeer doof kan zijn.

In Den Engel heb ik tot februari 2017 samen met Marjon van der Vegt een gedichtencafé te 's-Gravenhage met de naam Dichter Bij Den Engel (DBDE) gepresenteerd.

Via gedichten.nl heb ik een bundel laten verschijnen met de titel "Tonen van geleidelijkheid", waarin liefde, verlangen en verlies, de stem van de liefdesgodin laten horen.
In 2000 verscheen de tweetalige bundel A poem a day = Een gedicht per dag in eigen beheer. In 2005 een tweetalige co-produktie Octember in Manhattan (poëzie en foto's) bij Bright-Light Publishers in samenwerking met Willem Hoogduin.

Toon alle gedichten

Favorieten van Stanislaus Jaworski

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

Stanislaus Jaworski is favoriet bij