vaag

er staat een huis in de mist
het komt steeds dichterbij
naarmate
ik mijn blik verruim

er staat een tafel in
de stoelen zijn gerangschikt en
de lamp wordt al verwacht

de voordeur lacht
binnen de gedachte dat hij
ooit van mij zal zijn

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (21) | 16/01/2017
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Heel mooi gedicht!

  Groet
 2. Lekker blijven dromen, Anja, want soms komen dromen uit! Blijven visualiseren dat het huis al van jou is en op een dag ... de sleutel in je hand! En dan hou je toch zeker een openingsdag voor ons?
 3. Mooi geheel van dit droomhuisgedicht met die foto erbij, Anja.

  Ik hoop dat jullie wens uitkomt.

  Groet,
 4. Prachtig, vaag maar steeds een beetje dichterbij. Mooie foto ook.

  Liefs,
 5. Schitterend
  Voor mij een favo
 6. eens laiverd, eens is het van jou

  laifs
 7. Met blijdschappelijk verlangen, nog even volhouden.
  Groeten.
 8. Verhuisdroom?
 9. Wat een gaaf beeldgedicht Switi, het mooie huis, eerst met contouren wordt steeds beter zichtbaar als de mist optrekt!

  Hebben jullie verhuisplannen?

  Een prettige verdere maandag gewenst.
  Lieve groeten,
 10. Mooi hoe je het verloop beschrijft.

  Fijne dag!
 11. mooi hoe je her verloop beschrijft.

  Fijne dag!
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij