tweeluik van een vrouw (1)

ze zoekt een leidraad
de verbintenis met nu
maakt haar slappe koord

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (5) | 25/11/2016
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Een vrouw is sterk.

  groet
 2. In woord en beeld om over na te denken, Anja. Weer knap door jou verwoord!
 3. Gevoelig verwoord! Heel mooi

  Fijne zaterdag
  Groetjes
 4. Mooi Switi, deze gevoelvolle Senryu!

  Een fijne verdere vrijdag wens ik je toe.
  Hartelijk liefs,
 5. Dag switi, een hele mooie senryu.
  Voeg ik zelf liever niets aan toe.
  Hartelijke groeten.
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij