Boswachter in actie voor natuurbehoud

Bomen omhakken
snijdt geen hout naar mijn idee,
jongens, kap ermee.

Reacties (11) | 05/05/2015
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Wel een korte boodschap, Hilly.

  Groet,
 2. Een haiku met een boodschap:-) mooi Jaap.

  Hartelijke groet,
 3. Héél goed van jou Jaap en ook van de boswachter!

  Vandaag een prettige woensdag gewenst.
  Hartelijk liefs van
 4. Jaap,

  Sterke humor!!

  Groet uit het,
 5. ja kappen
 6. Weer goed gevonden Jaap en met een sterke boodschap. Laatst stond ik te praten met twee buurvrouwen. Een begon er over de boom van weer een andere buurvrouw die teveel zonlicht weg nam bij haar en bovendien vond ze hem ook heel lelijk. Daarop heb ik gezegd dat ik het juist een hele mooie boom vond en dat er veel vogeltjes in kwamen:-) Gelukkig was de andere buurvrouw het volledig met me eens. Ik ben wel blij dat het niet haar eigen boom is want anders was hij dus al weg geweest.
  Lieve groet voor een fijne avond.
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: Jaap van Oostrum

Geïnspireerd door Toon Hermans ben ik gaan dichten. Mijn motto vind je aardig terug in het volgende versje.

Lichtblauw:

Mijn pen is niet in gal gedoopt,
er is al zoveel bitter.
Ik schrijf mijn woorden licht op blauw,
kleur zo de wereld witter.

Meer info: www.jaapvanoostrum.nl


Toon alle gedichten

Favorieten van Jaap van Oostrum

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

Jaap van Oostrum is favoriet bij