goede dag

langs het winterstrand
een opgeheven hand zwaait
warme begroeting

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (18) | 29/01/2015
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Wat enig om hier zo iets mooi bij te schrijven. Zo'n lieve begroeting van de prachtige zeehond!

  Prettige vrijdag gewenst.
  Hartelijk liefs van
  • Ja, het was een bijzonder moment Corry en het waard om er iets leuks mee te doen.

   Dat zeehondje zit voor altijd in mijn hart :)
 2. Wat een heerlijk cadeau om dit te mogen aanschouwen hè Anja. Ik heb ervan genoten.
  Warme groeten.
  • Ik ook Rita en heb zelfs de hond van een voorbijganger die ook zo graag met vrouw en dochter mee wilde gaan kijken, even bij me gehouden. Het zeehondje lag nl. op een door Ecomare "beschermd" stukje strand. Die "bescherming" bestond uit twee bordjes en een strandpaal met een tekst erop, op zo'n tien meter van het zeehondje af. En weet je, er was geen mens die zie niét aan die voorschriften hield.
 3. heerlijk
 4. Anja, mooie foto en mooie haiku erbij..;-))

  Word er vrolijk van,

  daarom een vrolijk liedje en een warme groet van,
  • Dank je Thomas. Ik word er ook weer iedere keer zo vrolijk van als ik het filmpje dat we er van gemaakt hebben, bekijk.
   • En weet je, ik was op Texel voor een workshop Christmal Carols zingen :)
    • Wat leuk, ik kan zelf niet goed zingen maar wel gitaarspelen en wat piano,maar ik houd erg veel van kerstliederen en ook van de liederen van Schubert, Schumann en Hugo Wolff, mijn vader zong ze samen met een pianospelende vriend van hem, goede herinneringen aan dat zingen van mijn vader..;-))

     Een vrolijke noot en een groet van,
 5. Het beeld spreekt voor zich, maar jouw woorden zetten het accent.


  Groetjes
 6. Lieflijk beeld :D
 7. lief...

  groet,
  • Ja hè, Thea.

   We kwamen hem tegen op Texel, waar hij heerlijk zoet op zijn moeder lag te wachten. Voor ons was hij een prachtig Kerstcadeautje :)
 8. Ik zwaai terug ;)
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij