bushalte

languit
rust de dood

op banken in
het park
harkt de zon
wat oude bladeren

er zit een gele
tussen rood
en ik
zie een abri

wachten

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (14) | 22/11/2013
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Dat heb je weer mooi gedaan switi!


  Groetjes
 2. midden de stilte zal men eens de lente weer mogen begroeten

  prachtig dicht lieve switi
 3. Mooi geheel, Anja.

  Groet,
 4. Mooi Anja, zo weinig zegt vaak zoveel...

  Lieve groetjes en een fijne dag,
 5. Mooi ingezoomd!
 6. Ver-stillend mooi.
  Lieve groet en vredige vrijdag, sunset (ingo)
  }
 7. Wauw wat een mooie weer Anja! Ik kom even tijd tekort om te lezen en te plaatsen we zitten midden in een juridische strijdt voor behoud van onze woningen en de nieuw te bouwen sluis vandaar! Liefs Anneke
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geĆÆllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij