lekker leuk

pindakaas en kou
gewilde combinatie
bij thuisvogelaars
.

.

.

.

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (11) | 29/03/2013
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. En zo vogelen wij wat af!!! Inderdaad lekker leuk!
 2. Het is een plezier om naar te kijken als de vogels zich tegoed doen aan de pindakaas! Ik heb hem onder de overkapping gehangen anders komen er alleen maar kraaien en eksters op af hier, en dat helpt! Fijne paasdagen Anja! Liefs!
 3. Dag vogelliefhebster
 4. Leuk geheel, Anja.

  Je boft maar met Paul.

  Groet,
 5. lol
 6. Je brengt me op een idee :D
 7. Mooie haiku Anja en wederom een prachtige foto van jouw man.
  Ik heb hier ook een stel kauwen, ongeveer tien denk ik, en die komen regelmatig in mijn boom van alles eten. Ze worden steeds inventiever en hijsen de pindanetjes met hun poten omhoog en vreten dan zo'n netje in mum van tijd leeg.
  Warme groet en fijne paasdagen.
 8. bij jou Switi?

  en i.d.d. een kauwtje..
  satésaus, witkool, tofu
  daar doen we 't bekje
  hier mee toe
  vandaag

  wat mooi vlerkig lijfje
  grap jas
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij