makkelijk?

(senryu)

engelengeduld
wachten tot je een ons weegt
moeiteloos lijnen
.

.

.

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (9) | 12/01/2013
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Prachtig!

  Lieve groet,
 2. bbbrrr
 3. Geslaagde senryu, Anja. Mijn zwager is zo'n fanatieke visser! Gaat soms zelfs in de nacht vissen, wat een lol!
 4. Ha, ja, was het maar zo...

  Leuk gedacht!

  Groet,
 5. Misschien moet ik dan maar eens gaan vissen, Anja.

  Leuk fotogedicht.

  Groet,
 6. Deze is super met dubbele bodem, top Anja! Liefs! Anneke
 7. Nou Switi, dat lijnen in de praktijk met een hengel brengt mij helemaal niets op.
  Máár lijnen aan tafel bevalt me toch gelukkig goed. Tja, wat wil je ook al je vanaf 105,5 kg moet afvallen?
  Ben afgelopen zomer al 13 kg kwijtgeraakt. Ben ik trots op.

  lieve groetjes maar weer,
  E.J.
  .
 8. Prachtig Switi en zo waar! Ik beland soms weleens in een situatie waarin ik helemaal niet wil zitten en moet proberen goed bij mezelf te blijven. Dat kost een hoop energie en dan bedenk ik me maar dat het in ieder geval goed is voor de lijn:-)
  Warme groetjes en fijne dag
  (ga zo een gedichtje over zo'n situatie op de kring zetten)
 9. :D daarom ben ik er nooit aan begonnen en dat maakt je dan weer dikker. Top!
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij