verkleuren

(haiku)

afscheid van zomer
avonden kleuren zachter
klaprozen gloeien
.

.

.

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (8) | 20/10/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Een plaatje!

  Lieve groet,
 2. Switi,

  Opnieuw prachtige combi.

  Groet uit het,
 3. Dit is heel mooi Anja. In mijn hangingbaskets zijn bloemen die besjes waren geworden weer opnieuw gaan bloeien. Dit allemaal door het heerlijke zachte herfstweer. Even weet ik niet hoe ze heten, rood bungelende bloemen?

  Een prettige zaterdag gewenst.
  Hartelijke herfstgroeten van Corry.*
 4. Prachtig lieve Switi!!

  Knuf en groetjes
  loes
 5. De combie roept een nazomers gevoel op....
  dat ik, ondanks de opleving van de temperatuur, in het huidige grijs zo mis.

  Groeten,
 6. heerlijk beeld........
 7. zijn ze er nog
  de klaprozen?
 8. mooie haiku switi
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij