gevoelig

(ongrijpbaar ligt jouw tastbaarheid
buiten mijn bereik…)

.

ik strek me, rek mijn armen verder
naar het grote niets
en vang het liefste

waar ik me laaf
aan al het mooiste dat
je was in tijd, begraaf ik narigheid
maar dat is zwaar
en lukt me niet

blote voeten in het gras
voelen eindeloos jouw madelieven

.

.

.

.

switi lobi

Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (8) | 19/10/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Prachtig Anja! Liefs! Anneke
 2. Switi,

  Voelbaar mooi dit tere verlies.
  Met respect gelezen.

  Groet uit het,
 3. Zo mooi..gevoelig! Liefs Paula
 4. prachtig
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij