natuurlijk..

(tanka)

landschap beheren
in de stippen en strepen
vertekent het beeld

op papier de idee├źn
buiten hun zuivere vorm

.

.

.

switi lobi
Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (8) | 01/10/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Het zal wel aan mij liggen maar ik begrijp geen snars van deze tanka alhoewel de tekst zeer poetisch leest.

  Lieve groet,
  • Lieve Laurens,

   We willen alles maar onder controle hebben en stippelen in keurige strepen onze omgeving uit. We realiseren er (zeker op papier) prachtige landschappen mee. Desondanks, na alles daar buiten keurig en volgens de regels aangeplant te hebben, gaat moeder natuur toch het liefst haar eigen gang.

   Lieve groet terug,
 2. Hoi Anja..ik heb net jouw gedichtenbundel "Verloren lopen....opgehaald. Proficiat hoor ziet er heel mooi uit.Zal zo snel mogelijk er in gaan lezen...Liefs Paula
 3. fraaie combi

  lieve groet
 4. Het Hollands landschap.
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij