Verloren lopen gaat op weg…

Lieve allemaal,

Verloren lopen is gelanceerd en heeft haar voorzichtige stappen in de buitenwereld gezet. Het was een fijne, ingetogen ceremonie: besloten, geen poespas dus met de pers of zo, maar klein en onder intimi even bij elkaar zijn. Degene die de bundel in ontvangst nam was erg geëmotioneerd.
Er zijn zelfs al bundels verkocht: zo fijn! Ik hoop dat ze een mooie weg mag vinden en een flink geldbedrag mag opleveren. Waarschijnlijk duurt het nog een paar dagen voordat de bundel bij de online boekhandels te bestellen is, maar ze is wel verkrijgbaar via www.switilobi.nl.

Ik moet dan wel €2,50 extra rekenen voor verzendkosten binnen Nederland.

Zie ook: http://www.actievooralzheimer.nl/acties/switi-lobi/verloren-lopen/

Met liefs en een fijne dag gewenst,
switi lobi

Reacties (16) | 21/09/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met je uitgave van je bundel, Anja! Zal vast en zeker een succes worden, met lieve groetjes
 2. Gefeliciteerd Anja, het siert je! Liefs Anneke
 3. deze bundel wil ik dolgraag in mijn bezit

  prachtig dit initiatief
  • Vanaf dinsdag kun je haar via bol.com etc. bestellen lieve Tine.

   Heel erg bedankt, ook namens Alzheimer Nederland.
   Met liefs,
 4. Wat fantastisch voor jou lieve Anja. Geen vergeefse moeite en zij mag mooie vruchten afwerpen. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Ik ben blij voor jou en je echtgenoot Paul die zulke kunstzinnige foto's maakt. Een prettige liefdevolle samenwerking!

  Heel veel succes wens ik jullie toe met de verkoop.
  Hartelijk liefs van Corry.*
  • Lieve Corry,

   Als het goed is, gaat de post vandaag jouw deurtje niet voorbij.

   Heel erg bedankt voor jouw steun en lieve woorden..
   Dikke kus,
 5. van harte meis!!!

  om trots op te zijn
 6. Van harte gefeliciteerd Anja !
  Een ontroerend mooi initiatief.

  We zitten met onze (schoon)ouders midden in dat verdrietige proces...

  We gaan de bundel kopen en promoten
  het is tenslotte voor een hartstikke goed doel.

  Lieve groeten,
  • Och Marcel..

   Wat verdrietig dat jullie dit proces ook door moeten; zoveel sterkte, troost en handenvol liefde gewenst. Dat jij mijn bundel gaat promoten vind ik fijn en ik ben er blij mee, ondanks de trieste aangelegenheid. Ik ben inmiddels gevraagd voor een lezing in een Alzheimercafé en ik hoop ook via die weg mijn bundel te kunnen promoten.

   Heel erg bedankt en lieve groeten terug,
 7. Je ziet er stralend uit!
 8. Ik ga proberen hem bij onze boekhandel te bestellen...omdat ik nog verschillende boekenbonnen heb liggen. Als het niet lukt bestel ik hem bij jou..ik hoop dat je er veel verkoopt voor dit mooie doel. Zelf van nabij ook meegemaakt
  van een goede vriend.Liefs Paula
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij