op de tast

(senryu)

.

.

voel mijn verwarring
deze wereld verwazigt
nu ik mijn bril zoek

.

.

switi lobi

.
Klik hier voor het fotogedicht.

Reacties (8) | 27/04/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. bril zoeken zonder bril, een ramp bij mij altijd
 2. Je kunt het lezen hoe je wilt....of jij hebt je bril nodigt omdat de wereld aan het verwazigen is of de wereld is aan het verwazigen omdat jij je bril niet kunt vinden....of zeg ik nu twee keer hetzelfde....hmmm wazige reactie volgens mij.....
 3. Lees het inhoudelijk even anders, misschien te zwart omdat ik m'n bril niet op heb.
  Maar zonder dollen, bij mij kwam het in eerste instantie over dat de wereld verwazigd doordat je het met normaal nuchter verstand allemaal niet meer kan volgen.
  Zo vergaat het mij in ieder geval wel heel vaak.

  Toch goed zicht gewenst op deze toch wel heldere vrijdag,
  E.J.
  .
 4. Hij ligt in je rechter pantoffel ;)
 5. zonder leesbril ben ik al oenig te noemen.
 6. Bij mij hetzelfde Groetjes Paula
 7. Daar kan ik over mee spreken.


  Groetjes van lea
 8. Nou, met bril ook hoor.
  Jij wilde mijn reactie natuurlijk ook en dat is juist zo bijzonder omdat je dit overlaat aan de lezers :D
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij