wringen

(senryu)

verlorenheid schuurt
gekromd rond haar zoektochten
tijd vormt slechts stranden

.

switi lobi

.
http://www.switilobi.nl/fotogedichten/fotogedicht.php?fotogedicht=verlorenheid

Reacties (17) | 23/01/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. ik heb nog nooit iets over een woord durven zeggen, want wie ben ik?
  Het "heid"vind ik niet mooi, niet echt...het verlorene schuurt ...
  Juist omdat ik de rest zo knap vind, vertel ik je dit.
  lieve groet!
  • Jij bent niets minder dan een ander reintjelief? Voor mij "een graag geziene gast" als ik dat zo mag noemen. Ik snap je wel hoor, al val ik zelf niet over dat "heid". Het verlorene schuurt kan ik niet inpassen; is een letergreep te veel. Om die reden had ik verlorenheid, dat eigenlijk wel perfect een gevoel definieert, gebruikt.

   Lieve groet en erg bedankt voor de eerlijke feedback!
 2. Switi,

  Mooie combi.Knappe woorden.

  Groet uit het,
 3. Welk een schitterende combinatie!
 4. Goedemiddag Anja WoW

  tijd vormt slechts stranden

  tijdens de zoektocht schuurt het zand langs verlorenheid .

  Ik heb het graag gelezen en Prachtig beschreven met een Prachtige foto van Paul .

  Wat een eenheid en geweldig samenspel , mijn complimenten voor jullie beiden .

  Ik wens je een fijne Maandag toe .

  Liefs en groetjes van ,
 5. Een ideaal koppel,
  in woord en beeld Switi,

  liefs loes
 6. prachtig switi
 7. prachtig
  die golven in het zand
 8. stranden van tijd... wow mooi gevonden anja!!! chapeau!

  een favo!
  dank

  gr en een fijne dag gewenst
 9. Prachtig werk, zowel foto als jouw gedicht. Mooi samenspel Paul & Anja. Lieve groeten, L@dyLღ√Ƹ
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij