hoe voelt verbonden?

een ring van goud
verweeft

ik hoor Oosters en zie
een Jacobsladder naar de
hemel stijgen

ben je daar?
vragen mijn ogen

je roept dat de wolken
al jouw stappen zijn
naar mij

en naar de wereld

.

Gevoelens door de muzemuziek van Piet. Met dank, alweer.

switi lobi

.
http://www.switilobi.nl/fotogedichten/fotogedicht.php?fotogedicht=jacobsladder

Reacties (11) | 09/01/2012
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. hemels.... :-)
 2. Mooi gedicht, Anja.

  Ik laat me graag meevoeren door die wolken.

  Groet,
 3. rakend mooi
 4. Goedemiddag Switi het zo verbonden voelen en je armen slaan om het missen .

  Ik heb het graag gelezen en Prachtig en rakend beschreven .

  Liefs en een dikke knuffel van ,
 5. Lieve Anja,

  Muziek maakt altijd iets los. Pop of klassiek, Vooral de oude doos heeft er een hoedje van! 'Don't cry for me Argentina uit 'Evita', de Mattheus en Messiah is het breken. Bij Albinoni spartel ik stuiptrekkingen. 'Somewhere' uit West Side Story. Bij Mahler's Symphony No. 5, Adagietto uit Death in Venice kun je me wegbrengen. etc, etc.
  Zoals je weet heeft Paul Witteman er diverse bundels over geschreven. Switi Lobo schreef onder muzikale invloed:
  'Hoe voelt verbondenheid' Prachtig! Piet heeft flink geraakt. De volgende keer misschien JAZZ met Billie Holiday http://youtu.be/Xs9P-pfqF6Y
  • Daar ga ik al met Lobo :)
   • Lijkt mee heerlijk Laurens, om gewoon es een daggie zoiets te doen. Net: "You are so beautyful" door Joe Cocker gehoord; voor mij een heel speciaal lied. Het kwam zomaar langs op radio twee toen ik geboeid een heel aangrijpend manuscript las. Ik zal het rustig aan uit moeten lezen.
 6. mooi
 7. alweer...

  fraaie jacobsladder!!

  gr en een fijne dag
  • Hij bracht me direct naar een plaats waar mijn hart altijd mag zijn en ik ooit mijn armen sluit rond gemiste momenten... het was een bijzondere gewaarwording.

   Fijne maandag, met een hartelijke groet,
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij