hoor maar

(senryu)

.

als ik zingen mag
roept mijn bestaan van leven
die uiting spreekt aan

.

switi lobi

.

http://www.switilobi.nl/fotogedichten/fotogedicht.php?fotogedicht=uiting

Reacties (6) | 16/11/2011
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Switi,

  Ja, wat zingen al niet met een mens kan doen. Mooi.

  Groet uit het,
 2. Hele mooie senryu Anja, de woorden zingend gekleurd!
  Ook een bijzonder beeld voeg je toe, letterlijk en figuurlijk!

  Alvast een fijne avond gewenst. Liefs x van Corry.*
 3. Goedemiddag lieve Anja wij mogen het leven ( be ) zingen met droevige en vrolijke klanken die uitdragen van ons bestaan ik heb het graag gelezen een prachtig beschreven combi , in weinig geschreven woorden zoveel gezegd mijn complimenten hier voor
  ik wens je een fijne en warmvoelende herfstdag toe
  liefs en een knuffel van
 4. en ik zing graag met je mee

  fijne dag
  groetjes
 5. aan switi,

  met genoegen en instemming gelezen.

  zingen is de mooiste menselijke communicatie.
  evenals dichten !!

  hier sla je twee vliegenn in één klap.
  mijn waardering !

  heel fijne dag gewenst,
  vriendelijke groet van maarten.
 6. ik luister en zing Switi,
  mooie combi Switi!!

  liefs loes
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij