‘s nachts

(senryu)

.

droomwaarts verdwalen
in mijn hoofd laten beelden
indrukken malen

.

switi lobi

.
http://www.switilobi.nl/fotogedichten/fotogedicht.php?fotogedicht=droomwaarts

Reacties (7) | 11/10/2011
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. kort maar krachtig
  met bijpassende foto

  hier ben jij enorm sterk in


  groetekes
 2. heerlijk gedichtje,
  verwerken maar
  mooi fenomeen die dromen...

  fijne dag switi
 3. In de maalstroom van een levensdroom.
  Een bijzondere senryu in de foto heel goed weergegeven Anja!

  Prettige avond gewenst. Liefs van Corry.*
 4. ik hoor het
 5. Goedemiddag lieve Anja die beelden kunnen door elkaar dwalen verdwalen in dromen en soms blijven ze in afdrukken als een copie achter , ik las het graag mooi beschreven met een mooie bijpassende foto
  ik wens je een fijne Dinsdag toe
  liefs en groetjes van
 6. wat mooi gevonden

  fijne dag
  groetjes
 7. ah mooi anja, dwalen malen halen stralen... mooie droom!!!

  graag gelezen!

  gr en een fijne dag gewenst

  rob
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij