kijk maar

(senryu)

.

de spoeling is dun
nu water langs wegen hoost
drijven blikvelden

.

switi lobi

zie ook:
http://www.switilobi.nl/fotogedichten/fotogedicht.php?fotogedicht=blikvelden

Reacties (8) | 19/06/2011
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. ja mooi anja, schitterende combi met de blikken/stepstones op de foto! knap weer

  gr en een fijne dag gewenst

  rob
 2. en hoe! mooie samen-tred.
 3. erg mooi Anja :)
  Mooi met de foto van Paul!

  Lieve groet
 4. helaas
  wordt er steeds minder opgeruimd
 5. Mooie zwart-witcompositie. de boeren zijn dolblij met deze regen, maar van mij mag het vooral 's nachts vallen.
  • Insgelijks Marion, we hebben stadsfeesten hier en veel valt in het water. Ik moet zingen straks: wel comfortabel droog in onze mooie Oosterkerk; het hele koor is er overgelukkig mee, want het optreden duurt 50 minuten. We hebben nu wel kans op meer publiek.. dat wel ;-)
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij