kermend..

(senryu)

.

kermend verleden
weggesloten in de tijd
zucht gevangenschap

.

switi lobi

zie ook:
http://www.switilobi.nl/fotogedichten/
fotogedicht.php?fotogedicht=kermend verleden

Reacties (15) | 24/05/2011
Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Recente reacties

 1. Een heel knappe senryu, droef mooi!

  Prettige woensdag gewenst Switi, liefs van Corry.*
 2. Mooie combi zoals we altijd van jou gewend zijn Switi. Gedicht en foto spreken elkaar overigens, niet storend, wel tegen. Het is of de foto wil zeggen "Het weggesloten verleden heeft zich uiteindelijk hier wel bevrijd!"

  Heel mooi Anja!
  • Dat begrijp ik E.J: heb je ook de foto op onze website gezien?

   Wat je ziet is een gevangeniscel in Fort Prins Frederik: een bed kon er niet in. Je had geluk als je klein van stuk was, want dan kon je nog een beetje "gemakkelijk" zitten. En tja.. uiteindelijk verlaat elke gevangene zijn cel.. hoe dan ook.

   Ik vind het een erg mooie definitie van de foto, dank je wel!
 3. een diepe zucht
 4. Heel fraai werkje weer Anja!
  Groetjes loes
 5. Switi,

  Erg fraai weer deze.!!

  Groet,
 6. Ik lees eerst het gedicht en dan pas bekijk ik de foto's (die ware kunstwerken zijn)
  Ja, mooi weer!
 7. herkenbaar, voor mij rakend, meer zeg ik niet, knap kleinood anja! dank je wel

  gr en een fijne dag gewenst

  rob
 8. in de diepe donkerte van de ziel

  mooi switi

  liefs martine
<< Terug naar de homepage

Informatie dichter

Dichtersnaam: switi lobi

Ik schrijf zoals ik ben

Mijn maatje Paul zorgt daarbij voor passende foto-impressies.
Samen vormen wij het kunstenaarsduo dat publiceert en exposeert onder de naam
switi lobi.

Website: www.switilobi.nl

Mijn eerste gedichtenbundeltje heet 'vlindersteen' en is in eigen beheer uitgegeven.

Mijn eerste Wilgje heet 'doorschijnend' en is een gedichtenbundel.

Het tweede Wilgje heet 'blikveld' en is een gedichtenbundel, met prachtige full colour illustraties.

Het derde Wilgje heet 'verbeelding' en is een prachtige, compleet uit full colour fotogedichten bestaande bundel.

De bundel 'Verloren Lopen' gaat over mijn moeder, die Alzheimer had en beschrijft hoe ik deze periode persoonlijk beleefd heb. Deze met een aantal zwart/wit-fotogedichten geïllustreerde gedichtenbundel is uitgegeven bij het Nederlands Auteurs Bureau. De opbrengst van deze bundel is in zijn geheel bestemd voor Alzheimer Nederland.

Verder heb ik meegewerkt aan diverse bloemlezingen, waaronder de gedachtenisbundel 'Stille Herinneringen' en de verzamelbundel '1000 schonen' van Marije Hendrix die uitgegeven is door uitgeverij Betelgeuze. Mijn gedicht 'Zijper lof' heeft de tweede plaats behaald tijdens de gedichtenwedstrijd van Bloeiend Zijpe 2015.

Voor informatie over alle bundels kunt U me via mijn website benaderen of mailen naar: acm.visser@quicknet.nl

Toon alle gedichten

Favorieten van switi lobi

 • Deze dichter heeft nog geen favorieten.

switi lobi is favoriet bij